EU kontroll - Bilverksted i Sandnes

Et bilverksted i Sandnes som reparerer alle bilmerker men har spesialkompetanse innen VW, Audi, Porsche og BMW.

Bilverksted i Sandnes

Vi har bred erfaring innen de fleste bilmerker og spisskompetanse innen VW/Audi og BMW fra tidligere merkeverksteder. Vi foretar EU-kontroll, service og reparasjoner til avtalt pris.

Bruk gjerne oss som et alternativ til merkeverksteder da vi har utstyr for både oppdatering, feilsøking og programmering av de fleste merker. Kvål Auto har verksted i Sandnes men har kunder fra Stavanger og Jæren. Vi utfører EU-kontroll (PKK) for alle bilmerker. Les mer her.

Vi har diagnosetestere til alle VW/Audi & BMW og andre merker som kan utføre oppdateringer av bilen på lik linje med original verksteder. Det er viktig å være oppdatert med nyeste software på nyere biler med mye elektronikk, noe som kan utføres hos oss på lik måte som på merkeverksteder. Ved service på alle nyere BMWèr blir det benyttet original motorolje.

Kvål Auto kan tilby leiebil for de som har behov.

 

Bilverksted Stavanger
Eu kontroll bilverksted Sandnes
Kvål Auto sitt bilverksted er lokalisert i Sandnes som ligger like sør for Stavanger.
Kvål Auto har spesialkompetanse innen bilmerkene Audi, BMW, VW, Porsche, Lamborghini og reparerer andre merker som Opel, Mazda, Toyota. Peugeot, Renault, Ford, Citroen osv.
bilverksted Sandnes og Stavanger

Kompetanse

Mange av våre mekanikere har lang ferdstid hos merkeverksteder, både hos BMW og Audi. Sammen med riktig elektronikk og programvare for feilsøking gir det trygghet for riktig utført arbeide.
EU-Kontrol-kalkulator