Kontakt Kvål Auto i dag

Vi har nytt og topp moderne bilverksted i Hovebakken 9 i Sandnes

Kontakt

Adresse:
Hovebakken 9
​4306 Sandnes

Telefon: 51 66 70 00
Epost: post@kvalauto.no

Åpningstider:
Mandag – Torsdag 07.30 – 16.00
Fredag 07.30 – 15.30
Lørdag & søndag stengt
 

Har du spørsmål?

Navn*
Epost*
Kommentar
Reg. nr*
Telefon:*

Hvordan finne oss:

Fra Stavanger:
Kjør E-39 sørover, ta av ved Sandnes Brannstasjon. Kjør til venstre på Jærveien (325) mot Sandnes sentrum, ta til høyre inn Brugata ( skiltet Kvelluren industriområdet). Følg veien over jernbanebruen og ta til høyre inn på Hoveveien (330). Følg veien til rundkjøringen og ta til høyre, da ligger vi rett ned bakken.

Fra Bryne:
Jærveien (325) mot Sandnes sentrum, ta til høyre inn Brugata ( skiltet Kvelluren industriområdet). Følg veien over jernbanebruen og ta til høyre inn på Hoveveien (330). Følg veien til rundkjøringen og ta til høyre, da ligger vi rett ned bakken.

Fra Sandnes:
Følg Hoveveien (330) mot Ganddal til rundkjøringen som ligger under motorveibrua og ta til høyre, da ligger vi rett ned bakken.
Ansatte
ordin21 ferdig5

Ordin Orre

Daglig leder, servicerådgiver og eier av Kvål Auto AS. Fagmann lette kjøretøy, ass. teknisk leder, PKK kontrollør.

Ordin har over 20 års erfaring og har tidligere jobbet hos merkeforhandler for BMW og frittstående verksteder. Han har også svært lang erfaring innen racing, motorsport og tuning. Han har tidligere vært mekaniker for ulike race team innen både asfaltracing og dragrace.

Telefon: 51 21 59 36
Send e-post
rune21 ferdig2

Rune Gustavsen

Servicerådgiver. Fagmann delesalg.

Rune har mange års erfaring innen bil, og har jobbet for BMW i 5 år. Rune har også tidligere vært i dekkbransjen, så her er det mye kompetanse. Han bruker mye av sin fritiden på bilinteresse med stor lidenskap.

Telefon: 51 21 59 86
Send e-post
terje21 ferdig2

Terje Mykland Sønstabø

Teknisk leder. Fagmann lettkjøretøy, mekaniker, PKK kontrollør

Terje har ca. 15 års erfaring innen bil, og har tidlige jobbet hos merkeforhandler for Audi i ca. 5 år. I over 10 år har Terje nå jobbet hos Kvål Auto og er en stor ressurs både som mekaniker og teknisk leder. Han har også lang erfaring som mekaniker innen asfaltracing og har stor lidenskap for bil, og har som regel alltid ett eget prosjekt stående.

Telefon: 51 21 59 34
Send e-post
terje 21 ferdig

Terje Egeland

Verksmester og eier av Kvål Auto AS. Fagmann lette kjøretøy, mekaniker, ass. teknisk leder, PKK kontrollør.

Terje har over 20 års erfaring, og har jobbet hos merkeforhandler for VW og Audi i ca. 8 år. Han har også vært mekaniker for Trond Sveinsvoll Rally Team i flere år, samt andre race team innen rally og asfaltracing. Lang erfaring innen tuning, modifisering og ombygging.

Send e-post
kle 9390redusert

Simen Lura

Fagmann lette kjøretøy, mekaniker, ass. teknisk leder, PKK kontrollør.

Simen har ca. 14 års erfaring innen bilbransjen og har tidligere jobber hos merkeforhandler for Volkswagen i ca. 3 år. I over 10 år har nå Simen jobbet hos Kvål Auto og er en stor ressurs med sin brede kunnskap innen flere bilmerker. Simen er bilentusiast og benytter mye tid på egne prosjekter.

dagfinn21 ferdig2

Dagfinn Andersen

Fagmann tunge & lette kjøretøy, mekaniker, ass. teknisk leder, PKK kontrollør.

Dagfinn har ca. 8 års erfaring fra tungbil verksted og ca. 10 år som bilmekaniker hos Kvål Auto. Han har stor interesse for BMW, som også er Dagfinn sin spesialitet. Han har bred erfaring innen ombygging, modifiseringer, elektronikk og feilsøking. Kvål Auto er glade for å ha han med på laget. Dagfinn bruker mye tid på egenutvikling og forståelse av elektronikk og bruker mye tid på egne bilprosjekter.

Alexander Wilberg Brandt

Lærling

Alexander er en positivt person har en stor interesse for bil.