Har du en unik bil?

High Performance biler, sportsbiler eller en unik bil? Kvål Auto er stedet å gå

High Performance biler

Eier du en spesiell bil? Lamborghini, Porsche, Ferrari, Corvette, Audi RS/R8, BMW M eller en annen eksotisk bil. Kvål Auto har mekanikere som er entusiaster med høy kompetanse. Flere av våre mekanikere jobber for raceteam og kjører aktiv løp selv. Dette gjør at du trygt kan overlate bilen til oss og være trygg på den får den beste behandlig mulig. Bilen lagres trygt om det skulle bli ventetid på deler. 


Følelsen av å ha en unik bil, en bil som du aller helst ikke vil overlate til andre kan være vanskelig. Men av og til behøver selv en slik bil service eller reperasjon. Kanskje ønsker du å oppgradere den eller annet som krever at du må levere bilen fra deg til noen du virkelig kan stole på. "Kan de skru på min bil?, behandler de bilen fint?, hva med det fine skinninteriøret og olje på tepper?" det dukker opp mange spørsmål. Kvål Auto skiller seg litt ut fra et ordinært verksted gjennom en innarbeidet kultur hvor en har respekt for alle biler og behandler disse bra. Må bilen prøvekjøres vil den bli håndtert av personer som kan kjøre slike kjøretøy og ikke "leker" med bilen, men tester det som må testes under trygge forhold og omtanke for bilen. De behandler lakk og interiør med forsiktighet og du finner aldri kaffekoppen på panseret hos oss. Spesielle biler krever også forståelse for teknologi og elektronikk. Gjennom vårt tuningmiljø har Kvål Auto kompentanse til selv svært spesielle biler. Vi har oversikt over og avtaler med en rekke leverandører av deler og lagrer bilen trygt i ventetiden.
 
KLE_9475_usort
High_performance_sandnes

Oppgradering

Ønsker du å oppgradere bilen? Motor, understell, bremser eller annet som kan bringe din bil til neste nivå. Kontakt oss. Vi kan rådgi slik du får din bil godkjent i etterkant.