Kvål Auto i Sandnes

Et moderne bilverksted med høy fokus på kvalitet. Vi har spesialkompetanse på oppgradering av biler

Erfaring

Kvål Auto ble etablert i 2005 av to erfarne mekanikere. Selskapet har vokst og har i dag 11 ansatte i nytt og moderne verksted. 

Ordin Orre og Terje Egeland startet og eier verkstedet i dag. Begge har lang erfaring fra merkeverksteder og er begge bilentusiaster. Begge to hadde bakgrunn fra ulike race team og sammen med lang erfaring på modifisering av biler, og elektronikk ble det grunnstammen til dagens verksted. Entusiasme og bilglede er noe som kjennetegner Kvål Auto. Dette reflekteres også i kundemassen i dag hvor andelen av spesielle og eksotiske biler er høy.  

Spesialkompetanse

For å bli et alternativ til merkeverksted kreves det i dag mye avansert elektronikk og kompetanse. Kvål Auto har et av regionens mest moderne verksted og kompetanse i toppklasse. 

Å stille diagnostikk på en moderne bil krever kostbart utstyr og elektronikk sammen med nødvendig programvare. Kvål Auto sitt nye verksted er topp moderne med utstyr for selv de mest avanserte jobbene,  og sammen med høy kompetanse og ikke minst interesse gjør det oss i stand til å bli et troverdig alternativ til merkeverksteder. For å kunne chiptune en moderne bil ligger det store investeringer bak, både innen elektronikk men også dynobenk og programvare. 

Blogg

Service på bil innenfor garantiperiode – fritt verkstedvalg. Hva er rett og galt?

Les mer »

Hybrid, bensin eller diesel, eller el. bil?

Les mer »

Norges heftigste sjåførskolebil, Audi RS6

Les mer »

Vi kjører nye BMW M3

Les mer »
Moderne lokaler
KLE_9482
Våre ansatte
kle 0627 original3

Ordin Orre

Daglig leder og medeier, fagmann lette kjøretøy, ass. teknisk leder.

Ordin har 21 års erfaring og har jobbet hos merkeforhandler for BMW og har svært lang erfaring innen software tuning. Ordin har også vært mekaniker for ulike race team innen både asfaltracing og dragrace.

Send e-post
bilde rune gustav2

Rune Gustavsen

Servicerådgiver og fagmann innen delesalg.

Har jobbet på delelageret hos Bavaria i 5 år. Rune bruker mye av fritiden på bilinteresse med stor lidenskap.

Telefon: 51 21 59 86
Send e-post
kle 0667

Terje Mykland Sønstabø

Mekaniker, fagmann lettkjøretøy, teknisk leder

Terje har 5 års erfaring fra merkeverksted Audi og har vært bilmekaniker i 10 år hvor de siste 5 årene har vært hos Kvål Auto. Han har også lang erfaring som mekaniker innen asfaltracing.

kle 9335 redusert4

Terje Egeland

Verksmester og medeier, fagmann lettkjøretøy

Terje har 19 års erfaring og har jobbet hos merkeforhandler VW og Audi samt lang erfaring innen tuning. Han har også vært rallymekaninker for Trond Sveinsvoll og andre race team.

Send e-post
kle 9390redusert

Simen Lura

Mekaniker, fagmann lettkjøretøy, ass. teknisk leder.

Simen har jobbet 3 år på merkeverksted for VW og vært bilmekaniker i 9 år. ​Simen er bilentusiast og en god ressurs for Kvål Auto.

kle 9466redusert2

Dagfinn Schantz

Mekaniker, fagmann tungkjøretøy & lettkjøretøy, ass. teknisk leder.

Har ca. 8 år fra tungbil verksted og 5 år som bilmekaniker og fagbrev for begge deler. Stor interesse for BMW som også er Dagfinn sin spesialitet. Har jobbet mye med ombygging og modifisering av BMW.

sean

Sean Endzi Sarkic

Fagmann lette kjøretøy

Sean har jobbet hos merkeforhandler Subaru/Landrover (Bilpaviliongen/Hellestø) og har hatt læretiden sin der (2år) og 2 år som fagmann etter dette før han startet hos Kvål Auto. Sean har skrudd mye Subaru og er intressert i bil.

 

fredik johansen

Fredrick Johansen

Lærling lette kjøretøyjan erik omdahl

Jan Erik Omdahl

Lærling lette kjøretøy