Kvål Auto i Sandnes

Et moderne bilverksted med høy fokus på kvalitet. Vi har spesialkompetanse på oppgradering av biler

Erfaring

Kvål Auto ble etablert i 2005 av to erfarne mekanikere. Selskapet har vokst og har i dag 11 ansatte i nytt og moderne verksted. 

Ordin Orre og Terje Egeland startet og eier verkstedet i dag. Begge har lang erfaring fra merkeverksteder og er begge bilentusiaster. Begge to hadde bakgrunn fra ulike race team og sammen med lang erfaring på modifisering av biler, og elektronikk ble det grunnstammen til dagens verksted. Entusiasme og bilglede er noe som kjennetegner Kvål Auto. Dette reflekteres også i kundemassen i dag hvor andelen av spesielle og eksotiske biler er høy.  

Spesialkompetanse

For å bli et alternativ til merkeverksted kreves det i dag mye avansert elektronikk og kompetanse. Kvål Auto har et av regionens mest moderne verksted og kompetanse i toppklasse. 

Å stille diagnostikk på en moderne bil krever kostbart utstyr og elektronikk sammen med nødvendig programvare. Kvål Auto sitt nye verksted er topp moderne med utstyr for selv de mest avanserte jobbene,  og sammen med høy kompetanse og ikke minst interesse gjør det oss i stand til å bli et troverdig alternativ til merkeverksteder. For å kunne chiptune en moderne bil ligger det store investeringer bak, både innen elektronikk men også dynobenk og programvare. 

Blogg

Kvål Auto inviterer til banedag på Motorcenter Norway 12. Mai - kl. 11-16

Les mer »

Prosjekt Audi R8 – tilbakeføring til original bil

Les mer »

Bilgarantier og kundens verkstedvalg

Les mer »

Test av BMW X3M

Les mer »
Moderne lokaler
KLE_9482
Våre ansatte
ordin21 ferdig5

Ordin Orre

Daglig leder, servicerådgiver og eier av Kvål Auto AS. Fagmann lette kjøretøy, ass. teknisk leder, PKK kontrollør.

Ordin har over 20 års erfaring og har tidligere jobbet hos merkeforhandler for BMW og frittstående verksteder. Han har også svært lang erfaring innen racing, motorsport og tuning. Han har tidligere vært mekaniker for ulike race team innen både asfaltracing og dragrace.

Telefon: 51 21 59 36
Send e-post
rune21 ferdig2

Rune Gustavsen

Servicerådgiver. Fagmann delesalg.

Rune har mange års erfaring innen bil, og har jobbet for BMW i 5 år. Rune har også tidligere vært i dekkbransjen, så her er det mye kompetanse. Han bruker mye av sin fritiden på bilinteresse med stor lidenskap.

Telefon: 51 21 59 86
Send e-post
terje21 ferdig2

Terje Mykland Sønstabø

Teknisk leder. Fagmann lettkjøretøy, mekaniker, PKK kontrollør

Terje har ca. 15 års erfaring innen bil, og har tidlige jobbet hos merkeforhandler for Audi i ca. 5 år. I over 10 år har Terje nå jobbet hos Kvål Auto og er en stor ressurs både som mekaniker og teknisk leder. Han har også lang erfaring som mekaniker innen asfaltracing og har stor lidenskap for bil, og har som regel alltid ett eget prosjekt stående.

Telefon: 51 21 59 34
Send e-post
terje 21 ferdig

Terje Egeland

Verksmester og eier av Kvål Auto AS. Fagmann lette kjøretøy, mekaniker, ass. teknisk leder, PKK kontrollør.

Terje har over 20 års erfaring, og har jobbet hos merkeforhandler for VW og Audi i ca. 8 år. Han har også vært mekaniker for Trond Sveinsvoll Rally Team i flere år, samt andre race team innen rally og asfaltracing. Lang erfaring innen tuning, modifisering og ombygging.

Send e-post
kle 9390redusert

Simen Lura

Fagmann lette kjøretøy, mekaniker, ass. teknisk leder, PKK kontrollør.

Simen har ca. 14 års erfaring innen bilbransjen og har tidligere jobber hos merkeforhandler for Volkswagen i ca. 3 år. I over 10 år har nå Simen jobbet hos Kvål Auto og er en stor ressurs med sin brede kunnskap innen flere bilmerker. Simen er bilentusiast og benytter mye tid på egne prosjekter.

dagfinn21 ferdig2

Dagfinn Andersen

Fagmann tunge & lette kjøretøy, mekaniker, ass. teknisk leder, PKK kontrollør.

Dagfinn har ca. 8 års erfaring fra tungbil verksted og ca. 10 år som bilmekaniker hos Kvål Auto. Han har stor interesse for BMW, som også er Dagfinn sin spesialitet. Han har bred erfaring innen ombygging, modifiseringer, elektronikk og feilsøking. Kvål Auto er glade for å ha han med på laget. Dagfinn bruker mye tid på egenutvikling og forståelse av elektronikk og bruker mye tid på egne bilprosjekter.

Alexander Wilberg Brandt

Lærling

Alexander er en positivt person har en stor interesse for bil.