Nye støtdempere

Kontroll eller bytte av støtdempere

Kontroll og bytte av støtdempere

Statistikk viser at hver fjerde bil på norske veier har dårlige støtdempere. Dette er både en risiko, samt bilens egenskaper forringes betydelig. Kom innom Kvål Auto for en kontroll.


Slitte og dårlige støtdempere kan være avgjørende i en kritisk situasjon og kan være årsaken til ulykken i noen tilfeller. Det er ikke alltid lett å oppdage om demperene er slitt om en ikke har kompetanse. Sitasjen kommer også gradvis i noen tilfeller og en oppdager ikke den gradvise forringelsen. Kvål Auto kontrollerer dempere om du tar service hos oss, om ikke håper vi dere komer innom for en kontroll.

​Enkelte biler kan også ha nytte av en oppgradering av dempere. Det kan hende en ønsker å forbedre kjøreegenskaper i bilen, eller har senket bilen osv. Kvål Auto kjenner gjeldene regelverk og kan gi kvalifiserte råd på hva som kan gi din bil en riktig oppgradering av understell, herunder støtdempere.
 
KLE_0716
Kvål Auto har spesialkompetanse innen bilmerkene Audi, BMW, VW, Porsche, Lamborghini og reparerer andre merker som Opel, Mazda, Toyota. Peugeot, Renault, Ford, Citroen osv.
bremserr8